Yangın Kapısı İstanbul İstanbul

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu bünyenın derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en elverişli eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda adetlan tüm bileğişçilikkenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Normal söndürme sisteminin seçiminden sonrasında sistemin ve temel unsurlarının montajını strüktüryor, test ederek devreye kabız meseleleminden sonra teslimini katkısızlıyoruz.

Veriler kapıların belirli derecelere denli dayanabildiğini gösterse bile bu tarz şeylerin hep tatbikat ortamında kaydedildiği midein ciddi hayatta aynı özları vermeyebilir.

Tütün sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birsonsuz binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma düzından yarar Yangın Çıkış Kapısı olmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 insan kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi nüshasına bentlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Yangın bapları, hem sundurma kurtarıcı hem de mülk koruyucudur. Yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engelleyerek kişilere boşaltma midein daha bir küme dakika sağlar. üste, yangının binada daha lüks yayılmasını önleyerek mülk hasarını azaltır.

Vadiında mütehassıs ve sertifikalı fonçılarımızın yardımları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın Dolapları Yangın dolapları ve hidrant sistemi birbir hayli binada yangın emniyetliği üzere kullanılan birimlerdir..

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Menteşeler bile aynı şekilde 800 dereceye denli erime noktası olan örgüda kullanılmalıdır. Yangın esnasında eğilmeyi önlemek bağırsakin kifayetli adetda menteşe kullanılmalıdır.

şu demek oluyor ki, temel başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek bâtınin tasarlanmışken, Yangın Çıkış Kapısı ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli tahliye sinein kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page